Ett snabbt tips på en enkel och fin höstdekoration kommer här: Plocka in en liten ek-kvist med ekollon på och sätt i en vas eller ett litet glas. Klart! Höstigt och piffar upp köksbordet på momangen. 
 
Det går ju faktiskt att odla sin egen ek också från ett ekollon, alltså så ett eget litet träd som kan växa och bli större. Oktober ska tydligen vara den ultimata månaden för ek.odling, så jag ska helt klart göra ett försök nu i höst. Här finns en instruktion om hur man går till väga. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint

Postat av: lillgarden.blogg.se

Det lilla är ofta det stora!
Så fint med så enkla medel..

2016-09-07 @ 21:29:15
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se