Nu var det länge sen jag bjöd på något pyssligt eller kreativt som inte innebär mat. Jag har nämligen levt i flyttlådor senaste tiden och därmed har det mesta i pysselväg legat på is. Det har helt enkelt inte varit läge för fina dukningar, inredningsinspiration eller pyssel (jag vet knappt var jag har en sax?). Men flyttlådor eller ej, lite piff och flärd behövs ju ändå och vad är då enklare än att bege sig ut och plocka sirliga försommarblommor och sätta i vas? Att ta en cykeltur på kvällskvisten och plocka hundkex och klöver i olika diken i kvällssolen är nog min absoluta favoritsyssla på sommaren. Världens bästa gratisnöje! Och se så fint det kan bli av lite vildvuxna dikesblommor: Bättre än den lyxigaste butiksbuketten tycker jag.
 
 
 
 
 
Hundkex, daggkåpa, rödklöver och så den där lila lite fluffiga blomman som ser ut som ett lila kundkex. Den är så fin och doftar så gott- men vad heter den? Är det någon som vet? Somrig, fluffig och alldeles ljuvlig blev buketten hur som helst. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se