Vilken (materiell) lycka jag upplevde förra veckan när jag hittade en Ostindia-tekanna på loppis till det förmånliga priset 68 kronor. Jag samlar sedan tidigare på servisens tekoppar som jag lyckats köpa hyfsat billigt på Tradera, men jag hade inte kunnat drömma om att köpa tekannan då den som ny kostar närmare 1000 kr och inte långt därifrån på exempelvis Tradera. Så döm om min förvåning när jag sprang på denna urfina kanna på Bra och Begagnat.
 
 
 
Jag är så svag för blåvitt porslin och föll direkt för den fina mönstrade krukan, även den på loppis. Gör sig dessutom riktigt bra ihop med kannan.

Kommentarer
Postat av: Edith

Wow!!! Helt sjukt!

Svar: Eller hur!
Julia Hellquist

2014-03-04 @ 15:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se