Puh, då var första vardagsveckan avklarad. Ganska så segt och motigt, men det gick! Nu väntar helgen med alla härligheter som det innebär. Sovmorgon, god långfrukost, kanske en promenad i vintervädret (ja, nu kommer den ju!), god middag, gott fika. Bättre blir det nog inte! Imorgon ska jag och några kompisar dessutom testa att laga dumplings för första gången Kul och spännande! Det verkar lite pilligt, men himla gott! Återkommer med rapport.
 
Igår var det traditionsenlig torsdagsstädning här hemma och då fick faktiskt julgranen, ljusstakarna och det övriga lilla pyntet ryka. Dock kändes det en smula synd på vår fantastiska lilla gran som knappt tappat ett barr! Men istället för granen och julpyntet tröstade jag mig med en vacker tulpanbukett idag istället, årets första. Och fler lär det bli! 
 
En bukett i blandade färger med några spirande små kvistar.

Blått och vitt porslin får ta extra plats såhär efter jul när vi går mot vår.
 
Och så lite lyxig helgläsning i form av en av mina favorittidningar.
Hoppas att ni får en riktigt skön helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se