En liten välkomstdrink tycker jag alltid är trevligt att servera/bli serverad vid festligare tillfällen, och det behöver inte vara krångligt alls! Till kräftskivan fixade jag och syrran snabbt ihop en sensomrig bubblig drink med smak av körsbär.
 
 
Syrlig körsbärsdrink (6 glas)
is
2 lime
ca 6 dl kördbärsjuice
ca 9 dl sprite el. liknande
6 körsbär
 
Klyfta den ena limen i sex klyftor, skiva den andra i sex skivor. Fyll varje glas med is. Pressa en limeklyfta i varje glas och lägg även i klyftan. Fyll på med ca 1 dl juice i varje glas och toppa med ca 1,5 dl sprite. Lägg i en limeskiva och sätt ett körsbär på kanten. Klart!
 
Läskande, syrligt, sött och välkomnande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se