Ett snabbt tips om man inte gillar de påskägg som säljs i affärerna så går det utmärkt att göra sitt eget ägg. Eller ja, inte helt från grunden, men med ett vanligt grällt mönstrat ägg och ett fint omslagspapper (+ lim och tejp) så får man sitt alldeles unika påskägg. 
 
 
Det är bara att stryka på papperslim på hela ägghalvans utsida,klä ägget med presentpappret och försök släta ut pappret så mycket som möjligt. Några små veck blir det ju längs kanterna, men så ska det ju vara! Tejpa fast pappret på insidan av ägget. Gör likadant med den andra ägghalvan.

Fyll med godis och knyt en rosett omkring- färdigt att ge bort (eller för all del behålla själv)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se