I helgen när jag hade min vän på besök utbrast hon "åh vad fint med färska blommor, har ni alltid det?". Jag tänkte efter och kom fram till att jo, så är det faktiskt. På våren och sommaren fyller jag vaserna med blommor från både naturen och trädgården och resten av året så unnar jag mig färska snittblommor. Jag brukar köpa en bukett på fredagen till helgen och för det mesta står de sig ganska exakt en vecka. Jag njuter så mycket av färska blommor så jag lägger gärna någon femtiolapp i veckan på en härlig bukett. För det mesta köper jag 10-pack på mataffären (rosor, tulpaner, nejlikor...) och de ligger oftast runt 39 kr-59 kr. Ett bra pris för lite extra glädje i vardagen tycker jag!
 
Ofta portionerar jag ut blommorna i lite olika vaser för att få njuta överallt. Några på köksbordet, en liten vas på toaletten, en enstaka blomma på sängbordet osv. Här har några fantastiskt fina mörkröda rosor fått sällskap av nyponkvistar jag plockat ute. Vackert med det taggiga och råa tillsammans med de mjuka rosorna tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se