Puh vilken sommardag! I alla fall här i Örebro. Smhi hade utlovat heldagsregn men istället blev det strålande sol och 25 grader! En väldigt trevlig överraskning, särskilt då jag varit på utflykt till trevliga Smultrongården strax utanför Örebro. Gott fika och några trevliga små köp i butiken, mer behövs inte för att fullända en torsdag i maj. Apropå maj så är jag så glad att det äntligen går att fylla hemmet med vilda blommor. Nu blommor ju både liljekonvaljer, syréner, smörblommor, hundkex och något enstaka midsommarblomster. Det är verkligen lyx att kunna plocka alla dessa blommor och dekorera med, gratis dessutom!
 
Söta små smörblommor och min favoritväxt; daggkåpa.
 
En ensam syrénkvist är också fint och doftar ljuvligt.

Skira kvistar av hundkex i små glasflaskor gör sig fint i fönstret.
 
Och så en blanding av ljus och blommor samlade på en silverbricka. Små udda ljuskoppar och vaser blir väldigt fint i grupp. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se