I alla inredningstidningar tycker jag att man läser om folk som hittat fina saker och möbler (alltid nån designvariant dessutom) i containrar, grovsoprum och direkt på trottoaren och jag tänker alltid; hur är det möjligt? Det är ju ingen som slänger hela möbler eller fina saker, och vad är i så fall oddsen att man skulle hitta dem? Men så insåg jag att jag faktiskt har precis ett sådant sop-fynd. I en soptunna för deponi hittade jag, för en massa år sedan när jag skulle slänga skräp, denna urfina gamla trälåda. Så fin och praktisk med sina små fack. Den har följt med mig genom olika hem och agerat som både sminklåda, pyssellåda och nu besticklåda. Det är vad jag kallar ett riktigt fynd!
 
 
 
Har ni nåt sopfynd?

Kommentarer
Postat av: Isabell

Vår klädgubbe, ett sängbord, stora buteljen och den beige plåthinken med lustiga hål i :D Allt i vårt gamla älskade soprum (inte buteljen dock).. det var alltid spännande att gå in där!

Svar: Men just ja, du är en riktig fyndare du! :) Du borde smyga in i soprummet ibland (om det är samma kod) och kika.
Julia Hellquist

2013-05-10 @ 22:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se