God eftermiddag på er! Här hemma vräker regnet ner utanför dörren, åskan mullrar och katten ligger gömd under soffan. Ett riktigt sommaroväder som kom på en sekund! Solen har nämligen strålat hela dagen fram tills nu. Ganska mysigt ändå...!
 
 
Idag har jag hur som helst tillbringat dagen på bästa möjliga sätt, nämligen på auktion! Dels så är jag väldigt förtjust i gamla saker och dels är hela auktionsgrejen så underhållande. Folk bjuder till höger och vänster, man måste vara snabb och lite spontan och det kan bli precis hur billigt eller hur dyrt som helst. En gammal skruttig pall går för flera hundra medan en hel servis landar på en tjuga, allt beroende på efterfrågan och intresse.
 
Jag hade spanat in mig på ett gäng saker och lyckades faktiskt ropa in allihopa (och lite till...). Och till alldeles för bra priser! Med tanke på vad saker som dessa kostar på t ex Tradera gjorde jag riktiga klipp idag. Tre gamla fina trälådor, ett gammalt handfat i porslin, en stor lykta, ett gammalt fönster och en urfin glasskål på fot (inte med på bilden). Jag är nämligen på ständig jakt efter ja, vad ska jag kalla det, rekvisita till bröllopet. Då bröllopsfesten äger rum i mina föräldrars trädgård är temat helt enkelt trädgård/rustikt/naturligt, ni förstår nog. 
 
Fåtöljen till vänster är också ett fynd, men från en loppis för några veckor sedan. 100 kronor fick jag betala!
 
 
Hoppas att ni har en härlig lördag. Nu ska jag ladda upp inför kvällen final i Eurovision Song Contest med Spotify, tippningslistor och allt som hör en ESC-kväll till. På återseende!

Kommentarer
Postat av: Moder Jord

Vilka härliga fynd! Ska du öppna antikaffär efter bröllopet? Kram

2013-05-19 @ 18:56:31
Postat av: Julias pyssligheter

Haha ja, det får nog bli så! :-) Kram!

2013-05-19 @ 21:15:33
URL: http://juliaspyssligheter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se