Det råder total bröllopsyra i mitt liv nu. Idag gifter ju sig prinsessan Madeleine och om exakt tre veckor är det faktiskt min tur...! Fantastiskt härligt på alla sätt och det är mycket att göra och tänka på men jag njuter till fullo av alla förberedelser, pyssel och fix, för det här är det roligaste jag gjort! Nu ska jag snart ta en paus i mitt eget bröllopsgrejande och bänka mig framför prinsessbröllopet. Spännande! Jag som är mitt inne i allt som rör bröllop är förstås extra nyfiken på valet av klänning, bukett, musik under vigseln osv. Tråkigt nog får vi ju inte följa bröllopet lika länge som när Victoria gifte sig (då tittade jag på tv i över 12 timmar!) men jag ser ändå fram emot eftermiddagens sänding. Tittar ni?

Bukett på köksön. Jag har läst någonstans att blommorna på prinsessbröllopet ska gå i vitt och ljusrosa, fint val tycker jag!
 
Dessa godbitar passar väl bra en bröllopslördag som denna? Recept kommer imorgon!
 
Ha en härlig lördag i sommarvärmen!

Kommentarer
Postat av: Isabell

AAAAAH. Jag kan inte hålla mig, ser fruktansvärt gott ut! Kommer snart, wihooo!

2013-06-08 @ 13:52:13
Postat av: Emelie Petersson

Vilken otroligt söt blogg du har :-)

2013-06-13 @ 13:22:06
URL: http://syrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se