Bredvid det stora tältet där vi satt med alla gäster under festen fanns ett lite mindre tält där all mat serverades. Både mat, dessert och tårta fick gästerna ta själva så allt stod uppdukat på ett långt bord i vinkel. För att får till den rustika känslan, och för att göra det lite roligare än med vanliga bord, använde vi oss av gamla trälådor och gamla dörrar som skruvades ihop till bord. På dessa ställde vi mindre trälådor av olika storlekar och sorter som det placerades blommor och färska kryddor både i och på. Även mindre skålar med sås och sallad placerades på dessa under buffén. När man har buffé är just olika höjder ett bra tips för att ge ett maffigt intryck och få all mat att synas bättre än om allt står i samma höjd. Dessutom blir det väldigt snyggt! Mässingsljusstakar och en prålig kandelaber fick också pryda borden liksom en fantastisk, enorm krans av kvistar med mossa på (har helt glömt namnet...) och prästkragar som min pappa gjorde. Otroligt vacker och effektfull!
 
 
 
 
Jahaja, nu tror jag att jag har uttömt allt vad bröllopsfix, pynt, pyssel och dukning heter. Jag hoppas att ni har tyckt det varit kul att läsa om, även om inläggen varit sporadiska på slutet. Men! Nu när hösten närmar sig och vardagen likaså är jag väldigt sugen på att köra igång med bloggandet lite mer frekvent och jag har mängder av recept och annat kul från sommaren som bara väntar på att skrivas ner. Bland annat ett pyssel som ger svaret på vad jag gjort med alla trälådor jag samlade på mig inför bröllopet... 
 
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se