Men hörni! Jag har ju helt glömt bort att tipsa om Underbara Claras nya bok; Vintagepimp och hemmafix. Och ja, den innehåller precis det. Massor av inspirerande tips, bilder och fix om pyssel, loppisgrejer och inredning. Massor av härliga bilder, roliga texter och såklart en ursnygg utformning á la Clara som t ex råskurna kanter på sidorna och ett tjock, matt kartonliknande omslag som binder ihop hela härligheten. En riktigt mysig "blädderbok". Och kanske det mest inspirerande av allt; Clara har gjort allt med boken själv. Text, bilder, layout. Jag är mäkta imponerad! 
 
Detta är mitt bästa julklappstips till en pyssliga eller inredningsintresserade, eller varför inte en väldigt tidig julklapp till dig själv?
 
Såna här snygga böcker får förstås stå framme och pryda sin plats.
 

Kommentarer
Postat av: Hemma hos Lykke

Åh, jag bläddrade i den boken inne i en bokhandel förra veckan. Såååå fin!! :-) Ska definitivt önska mig den i julklapp!

2012-10-12 @ 16:21:48
URL: http://hemmahoslykke.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se