EUFORIA! Oj oj vilken kväll, jag tror inte att det är sant! Är vi äntligen där? Efter alla år då man hoppats hoppats och hejat i soffan men alltid blviit besviken. Melodifestival/ESC-älskaren (jag schlagerbloggade dygnet runt för några år sedan) i mig vaknade ikväll igen och tårarna var inte långt borta när Loreen försvarade Sveriges färger och vann med över 100 poäng före tvåan. Historiskt! Så fantastiskt roligt att få vinna med ett bidrag som jag själv tyckte var det bästa som tävlat i Melodifestivalen på... år! Och kanske bäst av allt; ESC i Stockholm nästa år, wow! jag vet en som bara måste ha biljetter...

Kvällen som slutade i extas började med mysig knytismiddag i kvällssolen. Minipajer, såser, gott bröd, melonsallad mm, och jordgubbsparfait med chokladbiscotti till dessert. Och så lite hetsätning av diverse snacks för att hålla nerverna i shack... Men mer om det, och recept såklart, imorgon!
Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Så jäkla stort och roligt. Lyckorus deluuuxe!!

2012-05-28 @ 11:40:00
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se