Hej på er! Hoppas att ni haft en skön långhelg. Idag har det varit SOMMAR i Örebro! 22 grader och strålande sol. Jag har nyss kommit in efter att ha ätit hamburgare ute på trappen i bara en tunn kofta och barfota- hur ljuvlgit som helst! Vädret ser ut att fortsätta i samma härliga riktning i veckan och ingen kunde vara gladare än jag. Hurra! 

Nu ska jag njuta av söndagskvällen, men imorgon ska ni få recept på fantastiskt goda chokladdrömmar, två smarriga grilltillbehör, en somrig dessert, ett utflyktstips i Örebro och lite annat smått och gott. Hej så länge!

Trappen just nu med en finfin blomma från svärföräldrarna som var på besök idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se