För ett tag sen så köpte vi ett litet balkongbord på Ikea. Det var fint men rätt tråkigt i färgen så jag gjorde som jag gör med det mesta- måladet det vitt. Och vilket lyft det fick! Förutom att det är kul att måla så är det ju dessutom roligt att sätta lite sin egen prägel på något så tråkigt som ett enkelt Ikea-bord.

Tråkigt brunt bord...


...blev vitt fint bord! Och lilla pallen passar alldeles perfekt där ute.

Jordgubbsplantorna till vänster och den fina sockerlådan borta till höger. Växter och blommor gör det så ombonat och mysigt.


Lite tema lila och vitt blev det på årets blommor. Jag är himla förtjust i minipenséer och speciellt lila i olika nyanser. Den lila blomman i krukan bakom heter Stjärnöga.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Så fint. Tänk att lite färg kan göra sån skillnad..

2012-05-15 @ 09:19:51
URL: http://minvardagskarusell.blogspot.com
Postat av: Freja

Men åh vad fantastiskt fint Julie! Du är så otroligt duktig :) Bordet blev verkligen superbra. KRAM

2012-05-15 @ 11:25:42
Postat av: Julia

Tack snälla ni! :)

2012-05-15 @ 19:41:35
URL: http://juliaspyssligheter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se