Även i år fick min finafina sockerlåda pryda trappen med blommor i. Somriga margeuriter och små vita lobelior (som inte börjat blomma ännu) fick ta plats i trälådan. Somrigt så det förslår!


Kommentarer
Postat av: Paulina

Fint! Inser att de på riktigt är sommar snart! :) Längtar tills jag också törs ställa ut några blommor, tänkte vänta någon vecka till.. Vädret är ju så ostabilt fortfarande! Vi hade minusgrader förrförra natten. Hoppas allt är fint! Kram på dej!

2012-05-07 @ 13:36:20
URL: http://minvardagskarusell.blogspot.com
Postat av: Me and My Sweets

Hej!Jag har precis startat "My Sweet Party" och skulle gärna vilja att du delatar med ett bidrag. Månadens tema är choklad. Kika in på min blogg för mer detaljerhttp://meandmysweets.blogspot.co.uk/2012...olate-cake-love.htmlJohanna

2012-05-07 @ 14:26:55
URL: http://meandmysweets.blogspot.com
Postat av: Julia

Paulina: Ja, usch vad ni verkar haft rörigt väder. Vinter och vår om vartannat. Hoppas att våren är för att stanna nu! :)Johanna: Kul idé, ska kika in!

2012-05-08 @ 19:15:55
URL: http://juliaspyssligheter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se