Ibland blir man ju sådär fasligt hemmablind så att man helt missar att saker hemma blivit slitna och gamla eller bara allmänt risiga. Som när jag härom dagen insåg att våra köksmattor helt enkelt hade gjort sitt. Fläckiga av sånt som inte går bort i tvätten, slitna av alla tvättar och trådiga av alla fötter som gått på dem. Att vi köpte dem för 49 kr på ica Maxi kan ju också vara en förklaring... Hur som helst så åkte de ut och in kom nya, fina mattor från Åhléns. Åhléns är en av mina favoritaffärer och just mattor är de himla bra på!


Nya köksmattor som är vändbara, dvs blå på ena sidan och vita på andra sidan. Snyggt att ha två olika eller ha samma sida upp.


Jag tycker mattorna känns somriga och lite sommarstugeaktigt- mysigt!

Även ute i rummet fick en ny matta ta plats, i återanvänt jeanstyg!

Både miljösnällt och snyggt!

Kommentarer
Postat av: Paulina

Jag är lite kär i ert hem.. Mattorna blev super!

2012-05-26 @ 15:59:27
URL: http://minvardagskarusell.blogspot.com
Postat av: Malin Eriksson

Jätte snyggt! Jag måste bara fråga. Minns du vad mattorna hette från Åhléns? Har en kompis som är ute efter precis sånna där, men hon hittar dom ingenstans. Tänkte ovh dom hette något så kanske det går lättare att hitta dem:)
Tacksam för svar!:)

2015-05-12 @ 21:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se