... var alldeles fasligt vacker! Det är inte klokt vad snabbt allting slår ut så fort vi kommer in i maj månad. Det här är min favorittid på året. När björkarna är sådär ljuvligt ljusgröna, häggen blommar, små liljekonvaljblad börjar dyka upp och allting bara sprirar!

Vitsipporna hänger i än även om de nog snart får göra plats för kanske världens härligaste blomma- liljekonvaljen!


Knoppar och gröna blad, överallt.


Blå himmel och sol som strilar ner mellan träden = fantastisk start på morgonen!

Kommentarer
Postat av: Paulina

Så fint det är! ser ut som en sagoskog nästan :) Här i Dalarna ligger vi nog lite efter. Inte riktigt lika grönt än.. Men de kommer nog snart!

2012-05-09 @ 15:30:00
URL: http://minvardagskarusell.blogspot.com
Postat av: Julia

Ja, det är kanonfint och så GRÖNT! Skogen här är precis bredvid universitetet där vi bor. Himla lyx att en såhär fin skolväg. :)

2012-05-09 @ 18:10:41
URL: http://juliaspyssligheter.se
Postat av: Ann-Mari

Håller helt med dig! Det är nog för att vi härstammar från Gästrikland oxå... Underbart att få njuta varje dag och inte stressa i väg.

2012-05-10 @ 23:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se