Hej härliga fredag! Hoppas att ni inte drabbats av den förargliga snön som verkar vara på väg, igen! Här i Örebro lyser faktiskt solen och termometern har kämpat sig upp till +10 grader i alla fall. Jag håller tummarna för att det håller i sig!

Idag ska jag göra något riktigt roligt, nämligen baka tårta! Min bror fyller 25 och ska förstås uppvaktas och grattas. Tårtan ska faktiskt bli en liten våningstårta (med två våningar) vilket jag aldrig gjort tidigare. Spännande! Anledningen är att jag fått det ärofyllda uppdraget att baka en bröllopstårta åt min kusin och hennes blivande man i sommar, så dagens tårta blir en perfekt träning. Den blivande bröllopstårtan ska dessutom vara i tre våningar så det kommer att bli riktigt pyssligt och roligt!


En liten hint om vad tårtan ska fyllas med...

Nu ska jag ta en promenad i solen i väntan på att syrran, aka tårtassistent, ska dyka upp. Ha nu en riktigt skön fredag! Och ps, tack för era kommentarer! Det är väldigt kul att läsa att ni t ex testat mina recept, då blir jag glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se