Långhelg, hurra! Även om jag är student och bestämmer i princip helt över min egen tid så är det ändå lite extra härligt med såna här långhelger där alla är lediga och det är verkligen helgkänsla. Mysigt. Dagens planer är en sväng på stan och fika med syster och kompis men i övrigt är det faktiskt en helt oplanerad helg. Jag hoppas (såklart, som alla andra) på sol och vårvärme så att man kan sitta ute och läsa i solen, grilla och promenera i vårgrönskan. Vi får hålla tummarna helt enkelt!Vårens första riktiga bukett (förutom vitsippor) med blandade blommor- gullviva, förgätmigej, körbärskvistar och lite annat smått och gott. Jag älskar såna här lite vilda buketter!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

För oss blir det sådär med ledigheten.. Jag jobbar kväll istället och Fredrik jobbar både idag och imorgon. Så kan det gå! Njut av helgen åt oss också :) Saknar er! Kram kram

2012-05-17 @ 10:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se