Ja, nu blommar det och växer här hemma. Tomatplantorna börjar närma sig en halvmeter snart känns det som och jag har fullt sjå med att hitta stöttepelare till dem. Så småningom ska de såklart få flytta ut, men än är det lite kallt för dem.


Fina tomatplantor som doftar såå gott!


Och dessa små sötnosar fick jag av helgens grillgäster. Vilken mysig present va? Perfekt gå-borts-present i dessa tider. Dessa har fått ta plats ute på trappen nu men får nog komma in om kvällarna, än är nog nätterna för kalla. Tänk sen när det, förhoppningsvis, blir bär på dem. Åh så mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se