Farligt farligt, men härligt härligt. Ja, det blir det när svärfar och svåger vinner storvinster på Liseberg och lämnar av en del av vinsten på vägen förbi Örebro. Bara vetskapen om att chokladbitarna ligger där i skafferiet gör ju hjärnan knäpp av chokladsug! Men gott är det, såklart. Och jag är extra glad att vi fick Toblerone, för det är något jag inte ätit mycket av tidigare. Jag är nämligen allergisk mot nötter (men inte mandel) och jämt trott att det är nötter i Toblerone och därför aldrig köpt det och alltid avstått från det om jag blivit bjuden. Till den dagen jag läste på förpackningen och insåg hur lurad jag var... Det är inga nötter i! Så nu kan man säga att jag lugnt har flera års ätande av Tomblerone att ta igen!En av mjölkchokladkakorna har jag bakat på, recept på vad dyker upp imorgon!

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Men mums! Vill också spela och vinna. Haha. ;-DOch tack! Och jag håller med. En personlighet sitter ju inte i vilken sexuell preferens man har, utan VEM man är som person. :)) Kram!

2012-05-25 @ 10:16:16
URL: http://gaymasen.se
Postat av: bysisters

MUMS!

2012-05-25 @ 19:10:42
URL: http://bysisters.se
Postat av: ju

http://svelandeer.blogg.se/2012/may/fragestund.html#comment , frågesstund :)

2012-05-25 @ 22:30:10
URL: http://svelandeer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se