Vi hann även med ett Ikea-besök i helgen för att bocka av några saker på Att handla-listan. För vips hade nämligen ljusförrådet sinat igen (jag börjar tro att någon här hemma äter ljus) och dessutom upptäckte jag härom dagen att våra skärbrädor var under all kritik. Slitna och fläckiga och inte det minsta fräscha. Vi hade visst varit lika hemmablind med dem som med handdukarna. Så ljus och skärbrädor fick det bli, plus nya matskålar till katterna då jag slagit sönder båda två på sista tiden. Lite synd då det var två jättefina, blåblommiga loppisfyndade skålar, men men. Jag har kikat efter nya skålar på loppisar men inte hittat några fina så då fick dessa från Ikea duga.

Även ett paket servetter slank med, såklart. Dessa var en nyhet och visst var de fina? Jag gillar den lite avlånga modellen. SOMMARLOV heter de, men jag tycker minsann att de passar bra även nu på våren. 19 för 30 st!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se