Titta vad vi fick av snällaste grannarna härom kvällen i tidig julklapp?En ursöt liten julgrupp med en hyacint och vad jag tror är en liten jultulpan och glansiga julkulor. Så himla fint! Och därtill en Alladin-ask. Mm, farligt gott! Jag frågade fästmannen om vi skulle öppna den när vi fick den, men han tyckte vi skulle spara lite på den. I ungefär en kvart, sen rök plasten och snart är vi nere på det undre lagret... Så kan det gå!

Jag är nötallergiker så jag kan inte äta allt i asken, men några praliner är nötfria och min favorit Cocos-kola. Vilken bit snor ni åt er först om ni har chansen?

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se