Nu är den riktiga loppis-säsongen verkligen här med loppisar på var och varannan gård. I helgen hittade jag på ett helt gäng där jag strosade runt, fyndade lite och förundrades över hur mycket saker folk verkar ha i sina gömmor hemma. Själv har jag knappt någonting alls jag frivilligt skulle bli av med, jag gillar ju allt jag har. Antagligen beror det på att jag regelbundet rensar i skåp och lådor så att det aldrig hinner svämma över, men jag hoppas också på att det beror på att jag väljer saker med omsorg när jag köper något så att det inte blir så mycket slit och släng. Men å andra sidan är det ju därför loppisar är så fantastiska. Istället för att slänga saker man tröttnat på så låter man dem leva vidare hos någon annan, och båda parter tjänar på det. Miljösnällt, ekonomiskt och himla roligt!

Söta tallrikar i finaste kombinationen blått och vitt, glasburkar till skafferiet och finfint retrotyg jag tänkt använda till kommande syprojekt.


Kommentarer
Postat av: Emmas husbestyr

Fina fynd. Grattis!

2011-05-30 @ 19:33:52
URL: http://emmashusbestyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se