I lördags var lyckan stor när jag, syster och bästa vän var på väg till en loppis och på vägen dit hittade ytterligare två loppisar! Det fyndades hej vilt av oss alla, precis som det ska vara. Jag kom hem med en 70-talig burk i plast som jag betalade fem kronor för. Ett himla kap när jag vet att liknande burkar säljs för 200 kr i stans antikaffärer... Fem kronor gav jag även för en söt lampskärm, och bästa fyndet blev en orange korg/väska i plast från 60-talet!

Riktigt tjusig att ha som picknickkorg eller strandväska.


Eller varför inte som katt-korg? Lilla Humlan som ännu inte vågar promenera långa sträckor utomhus tyckte att korgen var perfekt att sitta i på promenad.


Rutig lampskärm i rödrosa och blått fick ersätta den tidigare helvita skärmen.


Plastburken med lock- en riktig raritet (tydligen) som jag fyndade för 5 kr!

Kommentarer
Postat av: Isabell

Haha, Humlan, hon är så söt :D

2011-05-23 @ 21:03:22
Postat av: karin - trattoria

sv: ja de blev jättegoda!

2011-05-23 @ 21:30:44
URL: http://trattoria.blogg.se/
Postat av: Ann-Mari

Såg en likadan för 450:- här om dagen!

Du gör fynd...

2011-05-24 @ 21:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se