Hoppas att ni får en riktigt fin Lucia-dag! I vanliga fall burkar jag stiga upp i ottan för att titta på Luciafirandet på SVT, men genomförkyld och sjuk som jag är så fick den mysiga traditionen stå tillbaka till förmån för mer sömn. Dock hoppas jag att jag orkar ta mig till stan ikväll för att se luciafirandet i kyrkan. Innan det vankas det risgrynsgrötsmys hos min bror, så nu måste jag kurera mig!


Idag är det ju nästan lag på att äta lussekatter. Det ska i alla fall jag göra!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Jag är också hemma och är sjuk idag, men jag fick gå upp i ottan ändå för att ringa jobbet.. Så då passade jag på att ta täcket med mig till soffan och kika på Lucia-firandet, jättemysigt!

2011-12-13 @ 12:09:59
Postat av: Julias pyssligheter

Usch, tråkigt att du också är sjuk. :( Men inte helt fel att kunna se luciafirandet. Krya på dig och kram!

2011-12-13 @ 17:08:43
URL: http://juliaspyssligheter.se
Postat av: JHH

Åh ser mysigt ut :):)

2011-12-14 @ 13:59:28
URL: http://jhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se