Igår kväll hade vi några vänner över på lite glöggmys. Det kan väl vara bland det mysigaste med julen, att träffas och dricka glögg och knapra på julgodis?


Vi forstatte årets glöggprovning och testade denna gång Blossas apelsinglögg. Den var god men var är apelsinsmaken? Den kändes inte alls, utan smakade mer som en vanlig vit glögg. 

Kring jul får jag äntligen använding av alla mina fina kakfat. Det här med två våningar är min favorit! Receptet på den otroligt saftiga och goda saffranskakan hittar ni här.


Och här är recepten på rocky road och hounungsfudge (som blev en succé!).

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se