Igår tog vi årets första promenad i naturreservatet som ligger alldeles där vi bor. Kossorna hade ännu inte släppts ut, men hagarna var fulla av vitsippor, isen på sjön hade släppt helt, en och annan båt skymtades och picknick-njutande människor blandades våryra fåglar av alla sorter. Det är så himla härligt att ha en sjö nära, att kunna cykla ner till stranden och spana ut över horisonten och höra vågorna klucka.

Nu dröjer det inte länge förrän vi beger oss ner med en filt och en picknick-korg i högsta hugg. Tänk att picknick-säsongen äntligen är här, hurra!


Kommentarer
Postat av: Nicole

Fina bilder ;)

2011-04-19 @ 23:09:29
URL: http://nickys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se