Inspirerad av fina Ebba slog jag till på knallgula tulpaner idag. Nu börjar verkligen min påsklängtan komma och dessa får lysa upp köksbordet så länge. Bland tulpanerna petade jag ner några kvistar av blåbärsris som jag hoppas det kommer komma små blad på snart.


Som belöning för dagens skrivna tenta fick både härliga tulpaner, en sprillans ny inrednings/pysseltidning och, såklart, fredagsgodis följa med hem. Idag är det förvisso soligt ute men det blåser full storm, så jag ser fram emot en kväll i soffan (med nytvättade överdrag=lyx!) med tidning, te och godis i mängder. Bättre fredag blir det inte!

Jag återkommer med en liten recension av Isabellas när den är läst.

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se