Igår var vi en sväng på IKEA för att fylla på ljus-förråden. Trots att den mörka delen av året nu är förbi så är det behövs det ändå en hel del ljus till kvällsmyset. Men vad hittade jag förutom 200 värmeljus om inte ett trepack finfina burkar i olika färger. Kunde jag låta dem förbli oköpta? Nej men visst, de liksom hoppade ner i min kasse av sig själv och vips stod jag utanför kassan 69 kr fattigare. Som att jag inte har nog med burkar? Men å andra sidan, kan man egentligen ha för många fina och praktiska burkar? Jag har svårt att tro det.

Den lilla gula fick ta plats på pysselhyllan och fylldes med divers presentpynt som snören och rosetter.

 

Bredvid spisen placerade jag den gröna och i den finns lite kryddor.

 

Under den gröna knäckebrödsburken står den blåa nu, full med kex!

 

Har man inte plats eller använding för alla burkarna är de ju annars perfekta att ge bort som present med några fina kakor i, till exempel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se