Ikväll blir det grillpremiär här hemma. Jag är verkligen ingen mästergrillare och tycker nog att tillbehören så som sallad, såser, bröd och efterrätt egentligen är roligare att fixa med. Men när man står vid grillen och är nära ett nervsammanbrott för att det antingen inte brinner alls eller slår ut lågor på flera meter, ja då är gott att ha något läskande att svalka sig med.

 


Sötsyrlig tranbärsdrink (4 glas)
2 dl koncenterad tranbärsjuice
1 lime
isbitar
1 liter fruktsoda

Fördela tranbärsjuice i fyra glas. Dela limen i fyra klyftor och pressa en i varje glas och lägg sedan i limeklyftan. Lägg i isbitar och fyll på med fruksoda. Servera direkt!

Kommentarer
Postat av: Isabell

Sitter och arkivbläddrar lite såhär på senmorgonen :) Och detta måste vara en av dina snyggaste bilder! Ser ut som i en mattidning!

2013-01-17 @ 09:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se