I en söt liten IKEA-hylla med randig insida har jag nästan allt mitt pysselmaterial; papper, snören, pennor, saxar, tejp och lim, tyg och knappar. Jag tycker det är himla fint att låta sådana saker ligga framme och synas, för det är ju så fint! Dessutom blir inspirationen till att pyssla och fixa mycket större om man hela tiden ser sakerna.

Lite fina tyger, en blanding av rester från tyg jag köpt och stuvar från mammas enorma tyglåda. Jag gillar att sy, men just nu strejkar min gamla Husqvarna totalt, så tygerna får vila ett tag. Trälådan har jag haft sen jag var liten, som då innehöll diverse samlingar; suddgummin, tepåsar och brevapapper bl a, men som nu rymmer lim, tejp och lite annat smått och gott.

Bredvid trälådan en glasburk med diverse snören och band (ja, det är himla trixigt att få upp snörena längst ner), en burk med knappar i olika form och färg och en burk med paljetter och glitter. I korgen finns häftpistol och hålslag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se