När man ätit sig alldeles mätt på kardemummakskorpor och det ändå finns ett gäng kvar, vad gör man då? Jo, man förpackar dem fint i en påse eller burk och ger bort till någon! Ikväll är jag och hälsar på min vän Sjuksköterskan och då passar jag på mig att ta med lite skorpor.

H&M's presentkartonger är fullkomligt värdelösa att slå presenter in i, men klipper man av den övre delen får man en perfekt stadig och fin påse. På varje sida gjorde jag två hål och trädde igenom ett pappers snöre och knöt en knut på insidan så att handtagen sitter kvar. I med lite tjusigt silkespapper (som jag fyndade på Ica Maxis halva-priset-på-reapriset-på-julsaker) och sen i med skorporna. En kalasfin present är fixad i ett nafs!

 

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se