Åhléns heminredningsavdelning tröttnar jag aldrig på. Där finns alltid färgglada kökssaker, fina tyger, massor av härligt porslin och mycket mer. Deras vår/påskkollektion av hemma-prylar i år får vilken gråmulen dag som helst att lysa upp, och jag hade kunnat köpa i princip allt. Prickiga påskägg, pastelliga kökshanddukar, färgsprakande redskaps-set, prickiga glas och ljuvligt rosentyg.

Men det studentplånboken tillät just nu var en påskfin kökshandduk som jag har tänkt ska få agera duk på köksbordet i påsk.

Fint vårmönster med påskägg och videung.

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se