Idag efter loppisrundan, som resulterade i några fina fynd till samlingen av burkar, så hade vi tänkt äta lunch på någon uteservering. Men eftersom solen envisades med att hålla sig bakom molnen åkte vi istället hem och stekte ett lass pannkakor och rotade fram alla tillbehör kylskåp ch skafferi kunde erbjuda; hjortronsylt, drottningsylt, vispad grädde, vaniljsglass, Nutella, kanel & socker och hallon. Himlans vad gott! Isabells bästa kombination blev Nutella och vaniljglass och min blev vispad grädde, hallon och lite socker. Mmm!

Bricka full med godsaker. I karaffen bakom finns vanligt vatten som piffats till med frysta lingon och limeklyftor. En riktigt fräch och god kombination.

 

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se