Mysfrukost vid köksbordet.

Helgen bjöd på mysigheter i hemstaden tillsammans med syster som numera bor i vår gamla ljuvliga lägenhet. Ett gammalt stenhus med fem lägenheter i en vildvuxen trägård med knotiga äppelträd och hallonsnår. Och i det lägenheten med fönster åt tre olika håll, gamla skjutdörrar och charmiga fönsterhakar. Det är tur att någon som verkligen uppskattar detta nu har tagit över den, och det med råge.

För Julias pyssligheter har en minst lika pysslig lillasyster, som har en förkärlek för mycket färg och många detaljer. Häng med!

 

Krokus i gammal  kaffeburk.

 

Nejlikor i små glasflaskor och porslinsbjörnar.

 

En av alla porslinsdjur i samlingen.

 

En till bland böckerna.

 

Pyssel-material.

 

Studentskor tillsammans diverse fina prylar pryder en hylla.

 

Ett plättjärn agerar ljusstake och porslinshundshem.

I det här hemmet kan man verkligen gå på upptäcktsfärd, alltid finns det något nytt man inte har sett eller något man inte har pillat på. Väldigt inspirerande, även om jag skulle bli galen på att damma bland alla småpryttlar!

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se