Idag blev det äntligen årets första ute-kvällsmat. Både frukost, lunch och fika har vi ätit ute i vår men fram tills nu har det varit lite för kallt på kvällen. Men idag var det fortfarande närmare 18 grader ute när klockan närmande sig sex, så då blev det kvällsmat i kvällssolen.

Maten bestod av ett ihopplock av vad kylskåpet hade att erbjuda, och en burk krossade tomater, en lök, lite vitlök, en halv burk Kesella som blev kvar sen helgen, en skvätt chilisås och lite blandade kryddor blev en smarrig pastasås. Till det pasta och en sorglig ostkant som blev till riven ost att strö över maten. Riktigt gott! Men å andra sidan, vad blir inte gott med kvällssolen i ansiktet och bara fötter i gräset?

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se