Snälla svärmor hade varit på loppis innan påsk och tänkte på mig och mitt skafferi när hon såg denna burk, och tänkte att den nog skulle passa mig. Att den gjorde! Nu ska vaniljsockret få flytta över till denna gamla, fina raritet.

 

 

Det roliga var att när jag kom hem såg jag att det var precis denna burk som det görs reklam för på ett av de fina korten jag fick av min syster för inte så länge sen. Väldigt passande!

 

 

Inte nog med burken, jag fick även med mig en fin gammal sockerlåda hem. Det stog nämligen flera sockerlådor i svärföräldrarnas hus när de flyttade in för 20 år sen och har mest stått och samlat damm. Detta upptäckte jag först nu och blev helt till mig, och fick såklart ta med mig en hem. Himlans så snällt!

 

Vad den ska användas till har jag inte bestämt mig för än. Den passar ju överallt, både ute och inne. Här har jag provisoriskt placerat några blommor i den, och det blev ju inte så tokigt.


Kommentarer
Postat av: Isabell

Men snitsigt :D jättesöt burk, hade hon varit på Tulavippan? ^^

2011-04-27 @ 18:48:16
Postat av: Julia

Nej, det hade varit loppis i byn hemma veckan innan. :)

2011-04-27 @ 22:31:12
URL: http://juliaspyssligheter.se
Postat av: Ninna

Den sockerlådan passar jättebra hos dig! Vad kul!

2011-05-05 @ 07:53:31
Postat av: Emmas husbestyr

Superfina saker! Vilken fin svärmor du har.. ;)

2011-05-09 @ 23:33:36
URL: http://emmashusbestyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se