Glas på glasfat funkar fint ihop.


Idag stod en rejäl vårstädning på schemat. Varenda liten vrå skurades och putsades, kyskåpet fick sig en rengöring, alla filtar, kuddar, överkast och fårskinn åkte ut på en avdammning och i garderoben blev det urrensning av diverse vinterkläder. Väldigt skönt att få det gjort och nu njuter jag av såpadoftande trägolv och kuddar med fräsch vårdoft.

Efter städningen tog jag en cykeltur till ett hav av vitsippor och plockade ett par buketter som nu står lite här och var och sprider ännu mer vårstämmning.

Man behöver inte alltid ha blommor i vaser. Här har jag petat ner några vitsippor i en liten flaska som tidigare innehöll en riktigt läskig dryck. Men som vas blir den ju perfekt!


Kommentarer
Postat av: Isabell

Jag har också vårstädat lite ^^ Tvättade sofföverdragen, blev jättefräscht (:

2011-04-29 @ 10:16:30
Postat av: Julia

Skönt! Ja, nytvättade sofföverdrag är verkligen jättefräscht men rätt jobbigt att göra. Så bra jobbat. ;)

2011-04-29 @ 11:00:37
URL: http://juliaspyssligheter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se