Nu börjar advent- och juletid närma sig och därmed en massa roligt pysslande, bakande och matlagande. Att göra fina julkort och pyssla med kreativa paketinslagningana är något av en favoritsysselsättning för mig och jag fick öva lite inför julpysselt härom veckan när min svåger fyllde 30 och därmed såklart förtjänade en tjusig paketinslagning med tillhörande kort.
 
Guldpapper, svart-vitt bomullssnöre och mitt favoritsnöre som jag använder till allt; vitt papperssnöre! Passar alltid och så mycket roligare än vanligt, plastigt paketsnöre. 
 
Vitt styvt papper är också en stapelvara här hemma och är grunden för de flesta kort jag gör. Med spillbitar från olika guldiga och vita papper klippte jag små ballonger och klistrade fast. Att gå lite utanför kortet med dekorationerna ger ett lite roligare och mer iögonfallnde intryck. En smal svart tuschpenna och en säker hand gör kortet komplett!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se