Gott nytt 2014! Jag sitter och skummar igenom mitt eget bloggarkiv och ryser lite när jag läser att det var närmare 20 minus vid den här tiden förra året. Förvisso hade jag gärna haft lite mer vinterkänsla och en smula snö, men det är trots allt väldigt skönt att slippa skrapa bilrutor och bylta på sig alla kläder man har när man ska ut. Vintern är lång som den är. Aporpå vinter så hade jag det som tema när jag dukade till min 25-årsmiddag tidigare i veckan. Även om det var under mellandagarna ville jag inte ha någon direkt julig känsla, och det fick inte heller bli för nyårsaktigt med guld och glitter... Valet föll därför på vitt och grönt och en ganska avskalad känsla, lite sådär som vintern är. 
 
 
Vita linnedukar och linneservetter (från bröllopet). Jag har skrivit det förut men gör det igen; urfina dukar och servetter som dessa finns att köpa jättebilligt på nästan alla loppisar/second hand-butiker. Den lyxiga känslan av att duka med vackra dukar och riktiga linneservetter är svårslagen!
 
Ett svart och vitt snöre och en liten grankvist prydde varje servett.
 
Enkla bordplaceringar med hjälp av hård pysselkartong, en stjärn-stans och så en fin, smal penna att skriva med.
 
Premiäranvänding för våra urtjusiga Skultuna-ljusstakar som vi fick i bröllopspresent.
 
Vita blommor, bl a ranunklar som är min favoritblomma, och gröna kvistar i flera olika små buketter prydde också bordet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se