Nu ska ni få ett litet dryckestips, ett riktigt gott sådant! Något som jag tycker är gott att dricka, i synnerhet till mat, är äppelmust. Friskt, fräscht och gott! Dessutom inte lika sött som cider och passar därför bättre just till mat. I helgen testade jag en äppelmust med hallon och mynta och oj vad gott det var! Den smakade som en väldigt frisk och lite syrlig hallonsoda. Myntan ger ingen tandkrämssmak (som många tror) utan bara friskhet och och lite kryddighet. Mmm, så gott! Helt klart en ny favorit. Dessutom gillar jag musten extra mycket då den kommer från Kullabygden utanför Helsinborg som där jag semestrat ofta och är ett av mina absoluta favoritställen på sommaren.
 
Jag hittade musten på Ica Maxi så den finns säkert på de flesta (större?) matbutiker. 20 kronor om jag inte minns fel!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kullamust

Hej Julia!
Så kul att du gillar vår must och tipsar vidare om den! Under sommarhalvåret har vi öppet i vår musteributik, så varmt välkommen att titta in om du har vägarna förbi.
/Kullamust

2014-02-26 @ 10:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se