Dan före dan och det kanske är några av er som ska slå in julklappar idag? Jag hoppas jag kan tipsa och inspirera er lite här. Dock har jag inte lika många inslagningstips som tidigare då vi i år har dragit ner på julklapparna rejält. Väldigt skönt, men den negativa följden är ju att jag får slå in så få klappar- min favoritjulsyssla. Istället fick jag lägga ner extra mycket omsorg och pyssel på de få paket jag skulle slå in. Och jag forsatte på temat papperspynt som både julkorten och julgranen har i år. 
 
Brunt, grovt papper med ett rejält snöre får sällskap av en pappersblomma/stjärna.
 
Julfint stjärnpapper med vitt papperssnöre och pappersrosetter. Superenkla att göra; bara att klippa en fyrkant, vecka som ett dragspel och knyta ihop på mitten så bildas en tjusig rosett!
 
Samma princip här men med lyxigt glansigt guldpapper och en stor rosett.
 
Årets julklappssamling. Den lilla julklappen med hjärtan är till katterna, därav den inte lika avancerade inslagningen.
 
Tidigare års inslagningsinspiration hittar ni HÄR, HÄR och HÄR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se