Eftersom vi åker hem till Dalarna för att fira jul så passar jag på att maxa med pynt och piff här hemma nu, trots att det bara är advent än så länge. Nu börjar det bli jul i varje vrå och det är ju så mysigt!
 
Hyacinter som blivit lite långa och rangliga klipper jag av och sätter i vaser eller krukor.
 
Och den lilla minikyrkan, sisådär tre cm hög. Min egen variant på julkrubba som nu står och glimmar på kvällen med en liten batteridriven ljusslinga innuti.
 
Minigranen i hallen är pyntad och kattungens absoluta favoritleksak för tillfället...
 
Och så stora granen. Eller ja, så fasligt stor är det inte, men ack så fin!
 
Även i badrummet har julen fått flytta in i form av en juldoftande tvål (med doften "frosty mandel", spännande språkblandning...) och en sprakande rosa hyacint. Mycket passande i vårt ljusrosa badrum!
 
Även trappen har fått en julskrud i form av krans på dörren...
 
... och minigran här med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se