Så vad gjorde jag då med alla trälådor som jag loppisköpt till bröllopet? Jo, en hylla på hjul! Jag hade en idé om att det kunde bli snyggt att stapla att lådor på varandra till någon slags liten hylla och sagt och gjort, med ett gäng skruvar och dessutom fyra små hjul för att få upp hyllan från golvet så blev det en alldeles unik liten rolig möbel.
 
Med en skruvdragare till hjälp gick det fort att skruva ihop alla lådor. Jag skruvade ihop lådorna underifrån för att inte skruvarna skulle synas på "hyllplanen".
 
Hjulen köpte jag på Biltema för en billig peng, jag tror de kostade 10 kr/st. Dels får de hyllan att komma upp från golvet och dels tycker jag att de ger hyllan en lite mer "moder" känsla och inte så shabby chickig/lantlig som det lätt kan bli annars med gamla lådor. 
 
Färdig!
 
Och nu fylld med diverse pärmar, pysselgrejer och böcker.
 

Kommentarer
Postat av: Therese Bjärstig

Wow! Snyggt och innovativt, jag har skruvat upp några av mina på väggen... Hittade hit tack vare tips från Tomtens Dotter / Erika och ska definitivt läsa vidare här, verkar finnas massor av inspiration för en pysselgalning som mig!

/Therese

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar bloggen! Hoppas att du kan hitta mer inspiration. :)
Julia Hellquist

2013-09-03 @ 07:25:43
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh vad fin! Älskar sådana där äldre lådor :)

Svar: Tack! Visst är det fint! :)
Julia Hellquist

2013-09-13 @ 09:16:36
URL: http://isaelle.blogg.se
Postat av: Frida

Vilken bra idé! Det var ju hur snyggt som helst. Hm... nu blev jag sugen på att göra något liknande!

Svar: Tack! Jamen gör det, roligt och enkelt! Och snyggt. :)
Julia Hellquist

2013-09-27 @ 16:34:20
URL: http://frkenfrida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se