Jag tycker ju, som ni vet, väldigt mycket om att göra kort av olika slag. Inbjundingskort, grattiskort, tackkort, julkort, ja allt! Nu senast fick jag anledning att pyssla ihop ett kort till min kära kusin som nyligen blivit mamma för första gången, och vad passar bättre än att pryda kortet med ett par små små bebisstrumpor? Både dekorativt och användbart. 

 
På ett vitt styvt papper har jag klistrat lila papper samt tårtpapper (finns i mataffären, billigt!) och fäst ett vitt snöre högst upp. På detta hängde jag strumporna i den lilla kroken som sitter på strumporna (i lappen/"etiketten")  när man köper dem. En lila rosett fick pryda strumporna och kortet för att piffa till det lite extra.
 
Jag gjorde ett liknande kort till några goda vänner när de för ett tag sen fick en liten dotter:
 
 
Ett litet klädstreck med små barnkläder matchar strumporna. Olika prickiga papper utklippta till plaff, fastklistrade på en tvättlina av papperssnöre.

Kommentarer
Postat av: Paulina P

Åh, man får ju faktiskt lite babyfeber. Så fina kort, du är ju så duktig. Och din bloggdesign med header och bakgrund är väldans tjusig, visst har du gjort om den lite på sistone?

2013-10-17 @ 09:13:58
URL: http://hallonbubbla.blogspot.se
Postat av: Julias pyssligheter

Tack! Jag skriver helt klart under på babyfebern. :P Ja, jag har bytt bakgrund till det blommiga/rutiga och bytt den rosa somriga headern mot min höstheader (hade den förra året). :)

2013-10-17 @ 10:03:01
URL: http://juliaspyssligheter.se
Postat av: Lovisa och Daniel

Gustav tackar så mycket för det fina kortet och strumporna:)
Kram!

Svar: Haha, gullet då! Varsågod. :)
Julia Hellquist

2013-10-25 @ 18:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se