Ett snabbt tips! Ni har väl inte missat roliga och inspirerande Dessertmästarna på Kanal 5 på måndagar? Proffskonditorer som tävlar med de mest fantastiska efterrätts-kreationer. Man blir imponerad, inspirerad och kanske allra mest sötsugen. Alla program ligger kvar på kanlens play-sida så det är bara att frossa loss. Mitt favoritprogram var nog det senaste med temat sagor/barnkalas där det förutom den (ganska så stela) juryn även var ett litet barn med och bedömde. Mycket underhållande!
 
Antagligen den lyxigaste desserten jag ätit! Från min och makens finmiddag i fredags på en restaurang här i stan. Chokladbavaroise, chokladkolaflarn, vit chokladmousse med rostad karamell (bäst!), minchokladbrownie och passionsfruktssorbet. Oj oj så gott. Den kanderade och torkade apelsinskivan ska jag helt klart ta efter, krispig och lite sötbesk. Och himla fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se