Härom dagen besökte jag vår vackra huvudstad över dagen. Njöt av sol och vårvärme och besökte mina tre Stockholms-måsten:
 
1) NK:s Kaffe & te-butik och köpte ljuvligt körsbärste.
 
2) Inredningsbutiken Granit där jag ville ha precis allt med nöjde mig med oljelampan, mer tejp till min dymo och lite smågrejer till bröllopet. Tyvärr finns Granit-butikerna bara i Stockholm, Göteborg och Malmö, men de verkar vara på g med en webbshop vilket inte ör en dag för tidigt!
 
3) Hötorgets blomsterförsäljning där jag blir helt yr av lycka! Hade jag bott i Stockholm hade antagligen mitt hem svämmat över av dessa ljuvliga blommor. Inte nog med att det finns så många härliga sorter, det kostar ju bara hälften så mycket som de blommor man hittar här hemma på Ica eller i blomsterbutiker. Jag velade länge och väl men beslutade mit till slut för två stora fång ranunkler, kanske världens sötaste blomma! Dock är det inte ofta jag hittar den här hemma så nu njuter jag i fulla drag av alla små vaser jag placerat ut här och var.
 
Vackert både i stora fång...
 
...och i enstaka små vaser, t ex tillsammans med ljus och andra blommor på ett fat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se